Gå til indhold
FORSIDEN | FOR ANSATTE | PRINT |

Nyheder

I projektet Fremskudt funktion arbejder vi løbende på at forebygge, at børn og unge i mistrivsel står uden indsatser, fordi de ikke tilhører målgruppen for et behandlingsforløb i psykiatrisygehuset. Projektet er et samarbejde mellem Psykiatrien i Region Syddanmark og samtlige syddanske kommuner.

Fremskudt funktion er et stort projekt, hvor der hele tiden sker nye ting. Derfor laver vi løbende små nyheder, udsender nyhedsbreve og udgiver referater fra projektets styregruppemøder.

Du finder en oversigt over de seneste nyheder og nyhedsbreve lige her. Alle nyheder, nyhedsbreve og referater finder du i menuen til venstre.

Seneste nyheder

Nyt unikt tilbud til unge med angst i Svendborg

Et nyt angstforløb med øget fokus på den ramtes netværk er under udarbejdelse i Svendborg Kommune. Forløbet forventes at starte i foråret 2021.

Læs mere om det nye tilbud her.

Ingen børn og unge skal falde mellem to stole

I seneste udgave af Region Syddanmarks sundhedsmagasin ”Sund i Syd” kan du læse om, hvordan Fremskudt Funktion er med til at sikre den nødvendige hjælp til børn og unge i mistrivsel. Læs mere om historien her.

Læs mere om artiklen i Sund i Syd her.

Skole i Billund glad for hjælp og sparring om børn med fravær

Nye perspektiver og løsningsforslag er blandt fordelene for BillundSkolen, som har sparret med Fremskudt Funktion om sager med børn, der ikke trives i skolen. 

Læs mere om sparringen her.

Nyhedsbreve

Første webinar afsluttet - nyhedsbrev november 2020

COVID-19 har ført til ændringer i Fremskudt funktion, men projektet kører fortsat på fuld damp. Her følger en status på projektet under COVID-19, et forældrewebinar, en igangværende evaluering af projektet samt et kig på samarbejdsmøder med syddanske kommuner.

Læs hele nyhedsbrevet

Nyt webinar til forældre om angst og OCD - nyhedsbrev september 2020

Fremskudt funktion gør status på projektet efter en sommerperiode med fokus på samarbejdsaftaler med frivillige organisationer samt kommende møder mellem samarbejdspartnerne i Fremskudt funktion i hver kommune. Projektet har derudover indsamlet data, som giver et overblik over årsagerne til, at sager ender på sparringsmøder.

Læs hele nyhedsbrevet

Hvis du ønsker at vide mere om Fremskudt funktion, kan du læse mere på projektsiden.


Siden er sidst opdateret 15-1-2021Se kontaktoplysninger for Fremskudt Funktion | Tilgængelighedserklæring